Saaidal's FotoPage

By: Saaidal Razalli

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]
Monday, 10-Sep-2007 01:09 Email | Share | | Bookmark
Underwater camera Merdeka trip 2007 (continue..)

Pulau redang 2
Men peace (tgkap gambar sendiri)
Gambar aku dekat coral
View all 39 photos...
Camera under water yg aku cuci masa trip merdeka 2007 di perhentian, enjoy....

Tak bnyk gambar aku since malas nak pegang camera, men paling banyak, dan seperti biasa, gambar anip banyak tak nampak, hahaha!!!


Monday, 10-Sep-2007 00:46 Email | Share | | Bookmark
Merdeka Trip 2007 (Perhentian)

Anip, aku zam mengantuk
Merenung masa hadapan
Tengah pikir apa nak buat pagi 1st day
View all 10 photos...
Inilah kali keempat trip merdeka aku selepas Kapas (merdeka 2004), Langkawi (2005), Perhentian (2006), Perhentian 'extended' (2007).

Ahli tetap 4 trip ni aku ngan men, dari 4 orang (Kapas), 3 orang (Langkawi), 11 orang (Perhentian) ke 18 orang (Perhentian extended).

Trip kali ni paling enjoy sebab paling banyak coral ngan ikan (especially pulau redang). We went 2 explore 3 islands, Perhentian, Redang ang lang Tengah.

Tak bnyk dari camera aku since malas betul nak bwk (tragedi kamera anip yg kena air, terus kong). Anyway, ini jek yg sempat diambil, lain2 boleh ushar dekat

http://enterframe.fotopages.com
http://mahani.fotopages.com
http://www.flickr.com/photos/super-men

Calo!!!


Wednesday, 23-May-2007 02:30 Email | Share | | Bookmark
Kursus di Pulau Pangkor, Perak

Bilik Seminar Kursus
Syahrul ngan aku dekat banner
Jasmi ngan aku dekat banner
View all 30 photos...
Kursus Penyelia/Pem Penyelia di Pulau Pangkor Perak

Dah lama tak ke pulau pangkor walaupun orang Perak, huhu....

Ini rasa kali ke 4 pegi Pulau Pangkor, last sekali masa tahun 1999, tapi each time pegi, haram tak ingat lokasi mana pun...sigh

Enjoy the pic



Sunday, 13-May-2007 04:23 Email | Share | | Bookmark
Medan dan danau Toba

Depan Hotel di Medan
Wadi dekat retoran di Kabupaten Serdang
Aku di Kabupaten Serdang
View all 68 photos...
4-7th May, what a wonderful journey, especially danau Toba, where majority of Bataks live here. This is my second trip to indon, the first one (Bali) back in Primary school...sigh....

Seronok la jugak, and bnyk la jugak duit habis...iklan rokok dekat indon bnyk gila (thk god i'm not smoker!!!)

Enjoy the pic



Thursday, 19-Oct-2006 17:55 Email | Share | | Bookmark
Bukak Puasa, Hotel UiTM Shah Alam, 14 Oktober 2006

Group main lagu bosan
Aku dan anip ambik gambar sesama
Apa la anip mengarut
View all 23 photos...
Bukak puasa with my Perhentian's group, at Hotel UiTM Shah Alam, list of attendees: zam, aku, men, anip, coach, adik coach, mahan, su, adik mahan, abu

Thx for Zam cause berjaya organize function ni, tahun depan ke mana la kita yek????


[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net